![]() |
Informacje w sieci sportowe - Wersja do druku +- Forum No Właśnie (http://www.nowlasnie.pl) +-- Dział: Zainteresowania (/forum-4.html) +--- Dział: Sport (/forum-18.html) +--- Wątek: Informacje w sieci sportowe (/thread-244.html) |
Informacje w sieci sportowe - Ccharan - 06-29-2018 06:30 PM Czy często szukacie informacji sportowych w sieci? Ja od czasu do czasu tak ale nie zawsze znajduję to co chcę. A może wy macie jakieś ciekawe miejsca gdzie znajdę takie informacje? RE: Informacje w sieci sportowe - Proses - 06-29-2018 06:31 PM Ja dużo w sieci szukam, bo za darmo i mogę to robić kiedy tylko chce na telefonie lub tablecie. A nie raz nie mam czasu oglądać na bieżąco. RE: Informacje w sieci sportowe - Contca - 06-29-2018 06:37 PM Ja tak szukam wiele w sieci na temat mistrzostwa świata Rosja i zawsze znajduję to co chcę. Nie jest łatwo jednak fajną stronę znaleźć z realnymi takimi wydarzeniami. Ja mam kilka takich fajnych portali ulubionych ale na jeden najbardziej zawsze liczę i na niego zerkam w pierwszej kolejności. |